طرز تهیه خوراک سوسیس بندری اصل رستورانی

  • ۱۳:۲۹

سوسیس بندری از معروف ترین فست فودهایی است که با سوسیس، پیاز داغ ، سیب زمینی و... تهیه و همراه با سس خردل وو مخلفاتی چون خیار شور و ترشی سرو میگردد. این غذا بسیار لذیذ است و اگر سوسیس را در منزل تهیه کنید میتوانید آن را با خیال راحت سرو نمایید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوسیس خانگی و سوسیس بندری را به شما آموزش دهیم.

 

 

 

مواد لازم سوسیس بندری:

  1. سوسیس 6 عدد
  2. پیاز 2 عدد
  3. سیب زمینی 2 عدد
  4. رب گوجه 2 ق غذاخوری
  5. فلفل سیاه به میزان لازم
  6. روغن مایع به میزان لازم
  7. نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی :

در ابتدا عرض کنیم، با توجه ب ذائقه تان می توانید از سیب زمینی در سوسیس بنـدری استفاده کنید یا آن را حذف کنید. اگر قصد استفاده دارید، پس در ابتدای درست کردن این غذا، آنها را آبپز کنید.

 

دقت کنید که به هیچ وجه اجازه ندهید سیب زمینی نرم ( پخته ) شود. چرا که نمی خواهیم وقتی با مواد دیگر ترکیب می کنیم، له شود. حال سوسیس ها را به شکل مکعب خرد کنید، همینطور سیب زمینی هایی که آبپز کرده اید. سپس تابه ای بردارید.

 

 اقدام به ریز کردن پیازها خرد کنید. دقت کنید که نه خیلی ریز شوند و نه خیلی درشت باشند. داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را به داخل تابه منتقل کنید. اجازه دهید کمی تفت بخورند تا نرم شوند.

در لذت آشپزی همراه ما باشید..

زمانی که پیازها به خوبی نرم شده اند، اقدام به افزودن سیب زمینی و سوسیس به داخل تابه کنید. در آخر نیز نمک، فلفل سیاه و رب گوجه به تابه بیفزائید. سپس موادها را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. باید رب گوجه به همه موادها برسد

 

بعد از اتمام این مراحل، سوسیس سیب زمینی ما کاملا آماده شده است که می توانید به همراه خیارشور، گوجه خام و سس بسیار تند که از اصلی ترین افزودنی این غذا است؛ سرو کنید.

 

 

مواد لازم برای سوسیس خانگی:

  • قیمه مرغ و گوشت قرمز : هر کدام 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • ادویه
  • جوزهندی خیلی کم
  • فلفل سیاه و قرمز
  • زنجبیل
  • پودر میخک
  • پودرسیر
  • ۱ق غ نشاسته ذرت
  • ۲ق غ روغن مایع
  • ۳ق غ پودریخ

 

طرز تهیه سوسیس خانگی:
ابتدا گوشت مرغ و گوشت قرمز را خرد کرده و چرخ کنید سپس ادویه ها ، تخم مرغ، نشاسته ذرت، روغن مایع و پودریخ را افزوده و داخل غذاساز بریزید تا یکدست شود.

حالا مواد را داخل قیف ریخته بعد در کاور سوسیس به قسمتهای مساوی تقسیم کرده هر قسمت رو با نخ محکم کنید چندتا پیچ هم بدید و کامل هواگیری کنید و محکم کنید تا آب نفوذ نکنه داخل آب جوش ۴۵ دقیقه بجوشونید. بعد کنار بذارید تا سرد بشه سوسیس خانگی آماده است بعد از اینکه سرد شد آن را استفاده کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی