گشنیز پلو

  • ۱۳:۱۲

مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

Image result for ‫گشنیز پلو‬‎

طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.
* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.
* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

منبع: سیری در ایران

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی