دستور تهیه کرم کارامل

  • ۰۹:۳۳

مواد لازم برای کرم کارامل

تخم مرغ = ۵ عدد

شکر= ۲۲۰ گرم

شیر= نیم لیتر

وانیل = نصف قاشق مرباخوری


طرز تهیه کرم کارامل

در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم 

طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و 

غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید. در این لحظه ، شربت شما آماده است .

پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.

 سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ 

درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.

پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

منبع: دایان

  • ۲۲۱
BooM BooM
گل باجی بانو؛ موفق اولاسان :)))
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی