- چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹
- ۱۰:۰۸
طرز تهیه کروسان گردویی:
مواد لازم برای کروسان گردویی
230 گرم کره
1/2 پیمانه شکر قهوه ای
230 گرم پنیر خامه ای
2 قاشق غذاخوری شکر
2 پیمانه آرد
1 عدد بزرگ تخم مرغ
1 پیمانه گردو
1/2 قاشق چای خوری نمک
- ۹۷
230 گرم کره
1/2 پیمانه شکر قهوه ای
230 گرم پنیر خامه ای
2 قاشق غذاخوری شکر
2 پیمانه آرد
1 عدد بزرگ تخم مرغ
1 پیمانه گردو
1/2 قاشق چای خوری نمک
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر شدن غذا کمک میکنند.
شربت لیمو با خاکشیر به اندازه شربت خاکشیر و شربت تخم شربتی در رفع عطش در فصل تابستان موثر است پس حتما این شربت خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/5 لیوان
شکر 1/5 لیوان
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده 1/5 لیوان
آرد سفید قنادی 2 لیوان
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
مواد لازم:
کدو حلوایی= ۲ کیلو
شکر= ۲ کیلو
آب= چهار و نیم پیمانه
آهک= ۱ بسته ( ۱ لیوان)
آبلیمو=۱ ق و یا جوهر لیمو
مواد لازم
4 الی 5 نفر
500 گرم گوشت چرخ کرده
500 گرم قارچ
250 گرم پنیر موزارلا
60 گرم کره یا مارگارین
450 گرم (3 یا 4 تا لیوان) آرد گندم
1/2 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری نمک برای خمیر
2 عدد پیاز متوسط
2 عدد تخم مرغ (به اضافه یک زرده واسه اخرش)
1/4 ق سوپ خوری گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر
فلفل و ادویه به مقدار لازم