نکاتی درباره نگهداری نان لواش

  • ۱۲:۰۶

نان لواش نان ترد و نازکی است و یکی از انواع نان هاست که در ایران پخت میشود و  ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.نان لواش را بر روی ساچ و یا یک تابه نسوز هم میتوان به راحتی پخت.

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.

همچنین بخوانید: 

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

طرز تهیه بلدرچین تنوری خانگی خوشمزه

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

نان لواش بخاطر اینکه سبوس ندارد و مصرف آن مانند شکر و قند است ، فرد را دچار چاقی می کند و مصرف زیاد آن هم توصیه نمیشود.

توصیه میشود برای نگهداری نان آن را داخل یخچال قرار ندهید چون خیلی زودتر بیات میشود و اگر بخواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را به اندازه دلخواه برش بدهید و در یک نایلون کلفت قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

منبع: prepare.food

  • ۸۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی