- شنبه ۲۳ اسفند ۹۹
- ۱۲:۰۶
این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.
همچنین بخوانید:
نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند
طرز تهیه بلدرچین تنوری خانگی خوشمزه
طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب
نان لواش بخاطر اینکه سبوس ندارد و مصرف آن مانند شکر و قند است ، فرد را دچار چاقی می کند و مصرف زیاد آن هم توصیه نمیشود.
توصیه میشود برای نگهداری نان آن را داخل یخچال قرار ندهید چون خیلی زودتر بیات میشود و اگر بخواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را به اندازه دلخواه برش بدهید و در یک نایلون کلفت قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.
منبع: prepare.food
- ۸۸