- چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸
- ۱۲:۱۱
طرز تهیه راحت الحلقوم
مواد لازم:
آب سرد ۲ پیمانه
اب جوش ۱ پیمانه
نشاسته گندم ۱پیمانه
پودر ژله موز یا آناناس ۱ بسته
شکر ۱ پیمانه
کره نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
۲لیوان اب رو با نشاسته کم کم مخلوط کنین تا گلوله نداشته باشه و کاملا صاف باشه
۱لیوان اب جوش رو با یه بسته ژله که داشتین مخلوط کنین و بزارین تا سرد بشه من از طعم موز استفاده کردم
این دو مایع رو با هم مخلوط کنین و رویه حرارت بزارین و تند تند هم بزنین تا خودشو بگیره و رنگ کدر نشاسته شفاف بشه بعد از اینکه کمی غلیظ شدبهش ۱ لیوان شکر و
کره رو اضافه کردم
بعد اینقدر رویه شعله میزارین و هم میزنین تا به مرحله ای برسه که به سختی از قاشق بریزه
کف ظرف مورد نظرتونو میتونین پودر نارگیل بپاشین این مایع رو به صورت مساوی همه جای ظرف پخش کنین و روش هم پودر نارگیل بپاشید
نشاسته یه کم به ترشی میزنه اگه میخواین این طعم ترشی رو نداشته باشه اول نشاسته رو با اب مخلوط کنین خوب هم بزنین تا گلوله نداشته باشه بعد بزارین تا
کاملا ته نشین بشه اب روشو خالی کنین و مطابق دستور بهش اب اضافه کنین.
برای سفت تر شدن راحت الحلقوم میتونین یه ورق ژلاتین یا ۱ ق غ پودر ژلاتین رو به صورت بن ماری اماده کنین و به مایع اضافه کنین.
ـ به نظر من برای نزدیک شدن به طعم و نوع بازاریش حتما پودر ویا ورق ژلاتین رو باید اضافه کرد
منبع: ویبره
- ۷۸۴