طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

  • ۱۲:۲۳

در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.

مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

۲ فنجان آرد

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۵۰ گرم سفت و سرد

۱ تخم‌مرغ

سه چهارم فنجان آب سرد

نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب

۲ حبه سیر

نصف پیاز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده

۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده

۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی

۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده

۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره

۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۱ قاشق چای‌خوری پونه خشک خردشده

۱ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا

۱ قاشق چای‌خوری پودر چیلی

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۴ فنجان روغن سرخ‌کردنی بهار الماس

امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

برای درست کردن خمیر امپانادا ابتدا کره سفت را مکعبی خرد کنید و با ارد و نمک و تخم‌مرغ مخلوط کنید. کم کم به آن آب را اضافه کنید و هم بزنید تا کش‌دار شود. اگر چسبناک شد کمی آرد به آن اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

برای درست کردن مواد داخل امپانادا در یک تابه کمی روغن سرخ‌کردنی بهار الماس بریزید و کمی که کرم شد گوشت چرخ‌کرده را با همه ادویه‌ها در تابه مخلوط کنید، سس گوجه، فلفل دلمه‌ای، و سیب‌زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا سیب‌زمینی نرم شود.

خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن به ۴ میلی‌متر برسد. با یک لیوان اشکال دایره از خمیر در بیاورید تا خمیر تمام شود.

یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و در خمیر بگذارید. امپانادا را ببندید و لبه‌های آن را با چنگال به هم بچسبانید.

در یک تابه گود چهار فنجان روغن سرخ‌کردنی بهار الماس بریزید و وقتی خوب داغ شد امپانادا را در گروه‌های کم‌تعداد در آن سرخ کنید.

امپانادا را داغ با سس تند سرو کنید.

منبع: میهن بلاگ

  • ۴۹۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی