- دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸
- ۱۲:۲۳
در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخکردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.
مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۵۰ گرم سفت و سرد
۱ تخممرغ
سه چهارم فنجان آب سرد
نیم کیلو گوشت چرخکرده کمچرب
۲ حبه سیر
نصف پیاز خردشده
نصف فلفل دلمهای سبز خردشده
نصف فلفل دلمهای قرمز خردشده
۱ سیبزمینی کوچک خردشده
۱ فنجان سس گوجهفرنگی
۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک خرد شده
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پونه خشک خردشده
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان روغن سرخکردنی بهار الماس
طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
برای درست کردن خمیر امپانادا ابتدا کره سفت را مکعبی خرد کنید و با ارد و نمک و تخممرغ مخلوط کنید. کم کم به آن آب را اضافه کنید و هم بزنید تا کشدار شود. اگر چسبناک شد کمی آرد به آن اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
برای درست کردن مواد داخل امپانادا در یک تابه کمی روغن سرخکردنی بهار الماس بریزید و کمی که کرم شد گوشت چرخکرده را با همه ادویهها در تابه مخلوط کنید، سس گوجه، فلفل دلمهای، و سیبزمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا سیبزمینی نرم شود.
خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن به ۴ میلیمتر برسد. با یک لیوان اشکال دایره از خمیر در بیاورید تا خمیر تمام شود.
یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و در خمیر بگذارید. امپانادا را ببندید و لبههای آن را با چنگال به هم بچسبانید.
در یک تابه گود چهار فنجان روغن سرخکردنی بهار الماس بریزید و وقتی خوب داغ شد امپانادا را در گروههای کمتعداد در آن سرخ کنید.
امپانادا را داغ با سس تند سرو کنید.
منبع: میهن بلاگ
- ۴۹۲