- جمعه ۷ تیر ۹۸
- ۲۰:۰۹
کوکو سبزی یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که عطر و بوی آن هر کسی را شیفته خود میکند این غذا خیلی راحت درست میشود و اگر از قبل سبزی آن را آماده در فریزر داشته باشید میتوانید به سرعت تهیه کرده و با نان یا پلو سرو نمایید، اگر میخواهید کوکو سبزی مجلسی داشته باشید حتما در ترکیب آن از گردو استفاده کنید.
مواد لازم برای درست کردن کوکو سبزی مجلسی:
- سبزی کوکو: 5 پیمانه
- تخم مرغ:6 عدد
- آرد: 1 قاشق سوپخوری
- زرشک:2 قاشق سوپخوری
- گردوی ریز شده: 1/2 پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و ساده:
ابتدا سبزی را پاک کرده و بشویید سپس بگذارید تا حسابی آبش برود و آن را ریز خرد کنید، اگر از سبزی فریز شده استفاده میکنید از یک ساعت قبل آن را از فریزر بیرون آورید تا یخش آب شود.
در این میان تخم مرغ ها را یک به یک بشکنید و در صورت سالم بودن آن ها را در کاسه ای مخلوط کرده و ادویه و نمک را اضافه کنید و خوب بزنید تا پف کند این مرحله در پف دار شدن کوکو خیلی موثر است.
آرد را هم الک کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید، و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
حالا مخلوط تخم مرغ و مواد زده شده را به سبزی های خرد شده اضافه نمایید و مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
در ادامه زرشک شسته شده که آب آن حتما رفته باشد و گردوها را اضافه نمایید، مواد را به خوبی مخلوط کنید.
روغن را در تابه گرم کنید و مواد را به تابه اضافه نمایید، روی مواد را صاف کنید و حتما از تابه نچسب استفاده نمایید.
می توانید از چند عدد نصف گردو برای تزیین استفاده نمایید، برای پخت کوکوسبزی از حرارت ملایم کمک بگیرید تا کوکو مغزپخت شود و طعم بهتری داشته باشد.
بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد آن را به آرامی برگردانید و اجازه دهید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.
بعد از آماده شدن کوکو می توانید آن را در ظرف برگردانید و برش دهید.
نکات:
- برای تزیین کوکو سبزی از مقداری زرشک سرخ شده می توان استفاده نمود.
- کوکو سبزی را با سالاد شیرازی ، ماست و خیار ، بورانی و ترشی می توان سرو کرد و طعم بهتری ایجاد نمود.
- کوکوسبزی اگر روی حرارت ملایم پخته شود مغز پخت و خوش طعم می شود.
- کوکو سبزی می تواند یک وعده سبک و پرطرفدار برای شام باشد.