- يكشنبه ۴ ارديبهشت ۰۱
- ۱۳:۱۶
طرز تهیه پنکیک نرم و پف پفی ساده و خوشمزه
پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است.
پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می
شود و به راحتی قابل تهیه است.
این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست می شود.
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر :1 لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
آرد سفید: 1 فنجان
شکر : 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
نمک : مقدار کمی
طرز تهیه پنکیک
برای تهیه یک پنکیک عالی برای صبحانه یا شام، ابتدا یک تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و سپس با چنگال یا همزن
دستی شروع به هم زدن کنید تا تخم مرغ ها باز شوند.
سپس (شکر، نمک، وانیل) را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.
یک نکته مهم در مورد افزودن وانیل این است که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید زیرا اگر وانیل زیاد باشد باعث می شود.
طعم پنکیک را تلخ می کند. سپس پس از مخلوط شدن خوب مواد، روغن مایع را به کاسه اضافه کنید.
بیکینگ پودر را با آرد ترکیب کرده و حدود دو بار الک کنید سپس به مواد پنکیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله پس از الک کردن، مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغ ها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل شوند.
کاملا یکدست شده سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنکیک ها یکدست شوند.
وقتی مخلوط پنکیک آماده شد، یک تابه بسیار کوچک به اندازه یک پنکیک را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مقدار خیلی
کمی روغن در حد چرب کردن تابه داخل آن بریزید و یک ملاقه از مایه پنکیک زا درون تابه بریزید.پس از اینکه یک طرف پنکیک پخته
شد و رویش حباب ریخت ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به همین صورت آماده
می کنیم.
فوت و فن های پخت پن کیک خوشمزه
استفاده از شیر یا آب میوه
در ابتدا باید بگویم استفاده از شیر در بسیاری از کیک ها و خوراکی ها طعم بسیار خوبی را به آن ها میدهد. درباره پنکیک هم
همین طور است.
یکی از مهم ترین نکات پخت پنکیک استفاده از شیر است. شما می توانید در پخت پنکیک به جای آب از شیر استفاده کنید.
با اضافه کردن شیر پنکیک بسیار خوشمزه تری خواهید داشت. اگر به میوه های مختلف علاقه دارید می توانید نصف لیوان شیر و
نصف لیوان آب میوه اضافه کنید. مثلاً می توانید از آب پرتقال، آب هلو یا هر میوه دیگری که دوست دارید، در تهیه پنکیک استفاده کنید.
روغن و بکینگ پودر
همچنین بسیاری از افراد از وانیل در پخت پنکیک استفاده می کنند. البته اگر شما آن را دوست ندارید، می توانید از آن استفاده نکنید.
یکی دیگر از مهمترین نکات پخت پنکیک استفاده از روغن است. همانطور که می دانید برای تهیه هر کیکی باید در آن روغن بریزیم.
برای تهیه پنکیک نیز باید توجه کنید که از روغن کانولا یا روغن های گیاهی دیگر استفاده کنید. همچنین ذکر این نکته ضروری
است که شما میتوانید از بکینگ پودر هم در پخت پنکیک استفاده کنید.
استفاده از این پودر کاملا اختیاری است. اما اگر از بکینگ پودر داخل پنکیک بریزید، باعث می شود پنکیک شما پف دار، خوشمزه و
زیباتر شود.
استراحت مایه پنکیک
یکی دیگر از مهم ترین نکات پخت پنکیک، استراحت دادن به مایه ی پنکیک است.
اگر شما بگذارید مایه ی پنکیک به خوبی استراحت کند، نشاسته ای که در آن وجود دارد آرام تر می شود. همچنین این موضوع
باعث میشود تا کیک شما بسیار نرم و پف دار شود.
از دیگر نکات بسیار مهم این است که اصلاً نباید مایه ی پنکیک را زیاد هم بزنید. اگر این کار را بکنید بعد از پخت، پنکیک شما
بسیار سفت می شود. بنابراین در همزدن مایه ی پنکیک زیادهروی نکنید.
تابه مناسب
از دیگر نکات پخت پنکیک باید به نکات مهم در زمان پخت پنکیک اشاره کنیم. در ابتدا شما باید بدانید که برای پخت پنکیک بهتر
است از تابه ی تفلون استفاده کنید.
اگر از تفلون استفاده کنید پنکیک شما به هیچ عنوان به تابه نمی چسبد.
همچنین می توانید از تابه های بزرگتری استفاده کنید تا
تعداد بسیار زیادی پنکیک به طور همزمان درست کنید. اما در ادامه مدت زمان پخت پنکیک بسیار مهم است.
البته این موضوع بستگی به این دارد که شعله شما چقدر باشد. اما به طور متوسط هر طرف پنکیک حدود ۳۰ الی ۶۰ ثانیه نیاز
دارد تا به طور کامل بپزد. اما چگونه باید مطمئن شویم که پنکیک به خوبی پخته است؟
حباب های رو پنکیک
یکی دیگر از نکات پخت پنکیک و فوت و فن های مهم، وجود حباب های ریز روی پنکیک است.
اگر در حین پخت متوجه تشکیل حباب های ریز روی پنکیک شدید، باید مطمئن باشید که پنکیک شما به خوبی پخته است.
بنابراین می توانید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به خوبی بپزد. خیلی از افراد پنکیک های برشته را بیشتر دوست دارند.
بنابراین اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، می توانید مدت زمان بیشتری را به پنکیک بدهید تا به طور کامل سرخ و برشته شود. توجه کنید که برای هر طرف پنکیک فقط یک بار سرخشدن کافی است. نیازی نیست که پنکیک را بارها به چرخانیم.
برای هر طرف همان یک دقیقه کافی است.
منبع: ashpaazi.blog
- ۶۶