- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۱۵:۰۵
مواد لازم :
شیر ولرم یک لیوان
شکر نصف قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
ماست معمولی یک قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد که زرده هم واسه رومال استفاده می شه
روغن مایع یک سوم لیوان
نمک نصف قاشق مرباخوری
آرد سه لیوان که بعد مجددا اضافه کنید تا جایی که بدست نچسبه
پنیر صبحانه وپنیر پیتزا به مفدار لازم
سیاه دانه درصورت تمایل کمی .
دستور تهیه :
شیر و شکر وخمیر مایه و ماست را مخلوط کنید سفیده تخم مرغ و روغن و نمک را لضافه ومخلوط کنید دولیوان ارد اضافه مخلوط کنید وباز یک لیوان دیگه ارد اضافه کنید خمیر چسبندگی داره با اضافه کردن کم کم ارد چسبندگی خمیر را کم کنید درحالی که لطافت خمیر هم حفظ بشه بعد کمی ورز داده توی ظرف بذارید یک قاشق روغن بریزید وخمیر را جمع کرده و 45 دقیقه استراحت داده بعد پف خمیر را بگیرید و سطح کار را کمی اردبپاشید خمیر را بشکل قالبتون کمی باز کتید وبعد خمیر را توی قالب از قبل چرب شده گذاشته وبا دست یا وردنه باز کنید بعد چنگال بزنید وبا نوک انگشت حالت راه راه روی خمیر ایجاد کنید خوب فشار بدین که جای انگشت بمونه ب بعد زرده را با کمی زعفران مخلوط وروی سطح نان بمالید وبعد ترکیب پنیر صبحانه وپنیر پیتزا وسیاه دانه را لای شیارها بریزید وبازم کمی فشار بدین تا شیارها موقع پخت محو نشه ودرفری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد شده بمدت تقریبی 30 دقیقه تا وقتیکه دور خمیر طلایی بشه دراخر کمی گریل کنید تا سطح نان طلایی بشه بسیار خوشمزه ولطیف است
سایز قالب من 28×30است.
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
منبع: اینستاگرام
- کیک و شیرینی
- ۱۴۴