مربای کدو حلوایی

  • ۱۱:۴۴

مواد لازم:
کدو حلوایی= ۲ کیلو
شکر= ۲ کیلو
آب= چهار و نیم پیمانه
آهک= ۱ بسته ( ۱ لیوان)
آبلیمو=۱ ق و یا جوهر لیمو

طرز تهیه:
کدو حلوایی رو برش بدین تخمه های داخلش رو خارج کنین و پوستش رو جدا کنین و هر مدلی که دوست دارین خرد کنین میتونین مثل دالبر برش بزنین یا مکعبی ساده اینکه با انواع کاتر ها قالب بزنین، خلاصه مختارین...
آهک رو داخل ظرفی بریزین و با مقدار مناسب آب مخلوط کنید و با یه قاشق هم بزنین ( از دست استفاده نکنین مضرره) منظور از مقدار مناسب آب اینه که وقتی آب آهک رو روی کدو ها ریختیم کاملا روی کدو ها رو بپوشاند.
اجازه بدین آهک ته نشین بشه بعد آب روی آهک رو به آرومی از صافی رد کنین طوری که آهک ته نشین شده مخلوط نشه، آب آهک رو روی کدو ها بریزین و دوازده ساعت زمان بدین و توی این مدت گاهی با قاشق کدو ها رو جا به جا کنین
بعد از دوازده ساعت کدو ها رو آب کش کنین و با آب سرد بشورین و داخل ظرفی روش آب سرد بریزین و بذارین هفت ساعت بمونه و توی این مدت چند بار آبش رو تعویض کنین
شکر و آب رو روی حرارت قرار بدین تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن بکنه حرارت رو کم کنین تا شیره قوام بیاد و بعد کدو های آبکشی و خشک شده رو اضافه کنین و اجازه بدین کدو ها کاملا بپزه چون اگه خوب نپزه بوی خامی میده حدودا دو ساعت زمان میبره ولی باز هم چک کنین ( بعد از اضافه کردن کدو ها، آبی که کدو مینداره باعث از بین رفتن قوام شیره میشه و توی این دو ساعت دوباره قوام میاد) وقتی کدو ها پخت حرارت رو خاموش کنین و آبلیمو رو اضافه کنین و اجازه بدین خنک بشه.
از اسانس هایی مثل هل و وانیل هم میتونید توی این مربا استفاده کنین ولی من طعم خودش رو میپسندم.

منبع: cook1

  • ۶۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی