بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

  • ۱۲:۴۵

کباب بختیاری

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :

  • فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
  • سس سویا :2 قاشق سوپخوری
  • کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافیکباب بختیاری
  • پیاز :1عدد متوسط
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
  • آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق

کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری مجلسی :

برای درست کردن کباب بختیاری ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و رنده کنید سپس آب آن را گرفته و با گوشت مخلوط نمایید. سپس فلفل سیاه، روغن زیتون و سس سویا را افزوده و خوب زیر و رو کنید سپس روی آن یک لایه سلفون بکشید و برای یک شب تا یک روز در یخچال بگذارید. 

حالا سینه مرغ را با زعفران ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک و فلفل مزه دار کرده و برای یک شب تا یک روز در یخچال بگذارید.

پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید )

پخت کباب بختیاری

 

نکات مهم درباره کباب بختیاری:

  • در صورتی که نمی‌خواهید کباب بختیاری روی ذغال درست کنید می‌توانید آنرا به صورت کباب تابه‌ای طبخ کنید. برای این منظور باید از سیخ چوبی استفاده کنید. پس از سیخ کردن کباب‌ها یک تابه جادار روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
  • توجه داشته باشید نیاز به روغن زیادی نیست فقط در حدی روغن بریزید که تابه چرب شود. سیخ‌ها را کف تابه بچینید و اجازه دهید یک سمت کباب سرخ شود سپس سیخ‌ها را برگردانید تا سمت دیگر کباب‌ها نیز سرخ شود.
  • در کنار کباب بختیاری تابه‌ای می‌توانید از سبزیجات خوشمزه‌ای مانند گوجه فرنگی، قارچ و سیب زمینی به صورت سرخ کرده یا کبابی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری

کباب بختیاری جزو انواع کباب میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

خواص کباب بختیاری

کباب بختیاری مقدار زیادی ویتامین B۱۲، آهن و اسید فولیکن به خانم های باردار و افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود.

همچنین این کباب انرژی زیادی در بدن تولید میکند و برای افراد لاغر و ضعیف مفید است.

این کباب حاوی مقدار زیادی پروتئین است و باعث عضله سازی در بدن میشود.

کباب بختیاری موجب تقویت بینایی شده و در بهبود عملکرد سیستم عصبی افراد موثر است.

این غذای مقوی حاوی کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین D بوده و از اینرو باعث  استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها شده و پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

 

منبع : نمناک

  • ۱۶۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی