آموزش درست کردن شیرینی کشمشی

  • ۱۲:۰۷

شیرینی کشمشی جزء شیرینی های پر طرفدار و سنتی ایرانی است که بسیار ساده تهیه میشود و طعم و مزه خاصی دارد و یکی از نوستالژی های دهه شصتی ها هم محسوب میشود.

 

 

مواد لازم برا 50 تا شیرینی

  • کشمش: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • کره یا روغن جامد نرم شده: ۱۵۰ گرم
  • وانیل:‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • زعفران: اختیاری به مقدار لازم
  • پودر پسته: ۱ قاشق غذا خوری

 

آموزش درست کردن شیرینی کشمشی:

ابتدا کره یا روغن نرم شده را به همراه شکر و وانیل در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کرمی شود.

حالا تخم‌ مرغ‌ ها را یک به یک داخل مواد بشکنید و هر بار بخوبی مخلوط نمایید.

در ادامه آرد و بیکینگ‌ پودر را با هم الک اضافه کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک هم می‌ زنیم تا یکدست شود.

در پایان هم کشمش را به مواد فوق افزوده و مجدد مخلوط کنید تا کشمش همه جای مواد پخش شود.

دو کیسه فریزر را داخل هم قرار داده، مایه شیرینی را در آن می‌ ریزیم. کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کرده و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو روی کاغذها می‌ر یزیم و کمی پودر پسته روی آن‌ها می‌ پاشیم. سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 150 الی 160 درجه سانتی گراد برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌ دهیم.

در لذت آشپزی همراه ما باشید.

شیرینی‌ های پخته‌ شده را برای نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا سرد شود. سپس آن را از کاغذ جدا کرده، در ظرف می‌چینیم تا آماده پذیرایی شود.

 

نکات:

  • میتوانید برای خوشمزه تر شدن این شیرینی کمی گردوی خرد شده به ان اضافه کنید.

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی