- پنجشنبه ۱۳ شهریور ۹۹
- ۰۹:۵۱
مواد لازم برای کروسان گردویی
230 گرم کره
1/2 پیمانه شکر قهوه ای
230 گرم پنیر خامه ای
2 قاشق غذاخوری شکر
2 پیمانه آرد
1 عدد بزرگ تخم مرغ
1 پیمانه گردو
1/2 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه کروسان گردویی:
کره و پنیر خامه ای را از قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسه مناسبی بردارید و شکر، نمک، کره و پنیر خامه ای را داخل آن بریزید و با هم زن برقی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.
در مرحله بعد آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط شده و خمیر درست شود. حالا خمیر را دو قسمت کرده و داخل کیسه فریزر قرار دهید و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید.
بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. هر قسمت از خمیر را با وردنه باز کنید تا به شکل یک دایره پهن و نازک با قطر 30 سانتی متر درآید.
یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس یک قاشق چایخوری آب به آن اضافه نمایید. با کمک یک قلمو از مخلوط تخم مرغ روی خمیر ها بمالید ، سپس شکر قهوه ای و گردو را با هم مخلوط کرده و روی آن ها بپاشید.
در ادامه یک چاقوی تیز بردارید و هر یک از خمیرها را به 16 مثلث یک اندازه تبدیل کنید. هر مثلث را از قسمت پهن تر خمیر به طرف راس آن رول نمایید و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و به کمک قلمو سطح کروسان ها را به تخم مرغ آغشته کنید.
کروسان های گردویی را برای نیم ساعت در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید. بعد از اینکه سطح کروسان (Croissant) ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و روی توری بچینید تا خنک شوند.
منبع :cookway
- ۵۹