- دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹
- ۰۰:۵۴
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم برگ اسفناج
- یکچهارم پیاز قرمز
- یکدوم فنجان پنیر فتا
- یکدوم فنجان گردوی خردشده
- یکچهارم فنجان جوانهی یونجه در صورت تمایل
- یک عدد انار متوسط
- چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۹۶
رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.
رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم