طرز تهیه سالاد انار و اسفناج

  • ۰۰:۵۴

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۳۰۰ گرم برگ اسفناج
  • یک‌چهارم پیاز قرمز
  • یک‌دوم فنجان پنیر فتا
  • یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
  • یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
  • یک عدد انار متوسط
  • چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

اسفناج‌ها را خوب بشویید و بعد از خشک شدن در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس پیاز را ریز خرد کنید و به همراه پنیر فتا داخل ظرف اسفناج‌ها بریزید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از جوانه‌ی یونجه نیز استفاده کنید. انار را نیز دانه‌دانه و با بقیه‌ی مواد مخلوط کنید. در آخر، سرکه‌ی بالزامیک را روی مواد بریزید و خوب هم‌ بزنید.

به‌همین راحتی و به‌همین سرعت سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را نوش‌جان کنید.

 

منبع: rocook

  • ۹۶
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی