- دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹
- ۰۰:۵۴
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم برگ اسفناج
- یکچهارم پیاز قرمز
- یکدوم فنجان پنیر فتا
- یکدوم فنجان گردوی خردشده
- یکچهارم فنجان جوانهی یونجه در صورت تمایل
- یک عدد انار متوسط
- چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
اسفناجها را خوب بشویید و بعد از خشک شدن در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس پیاز را ریز خرد کنید و به همراه پنیر فتا داخل ظرف اسفناجها بریزید. اگر دوست داشته باشید میتوانید از جوانهی یونجه نیز استفاده کنید. انار را نیز دانهدانه و با بقیهی مواد مخلوط کنید. در آخر، سرکهی بالزامیک را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.
بههمین راحتی و بههمین سرعت سالاد شما آماده است و میتوانید آن را نوشجان کنید.
منبع: rocook
- ۹۶