مربای قیسی

  • ۰۹:۵۶

مربای قیسی یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی شهر تبریز است .این مربای مفید و پرخاصیت دو نوع معروف دارد بنام مربای قیسی سیاه و مربای قیسی زرد .

مربای قیسی به دلیل قند بالا ، کالری بالایی نیز دارد.

f:id:alicook:20200719183108j:plain

مربای قیسی را می توان با کمی دارچین و هل طعم دار کرد.

این مربا را می توان در یخچال به مدت یکماه نگهداری کرد.ولی بیشتر از این مدت باید در فریزر گذاشته شود.

مواد لازم برای تهیه ی مربای قیسی ،شکر ، آب و مقدار کمی جوهر لیمو است.
به هر میزان که میخواهیداز قیسی برای پخت مربا استفاده کنید به همان اندازه شکر مصرف کنید.

برای تهیه مربای قیسی ابتدا قیسی ها را بشویید و بعد در آبکش بریزید تا آبش کاملاً برود و خشک شود.

بعد شکر را با 4 لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

بعد از کمی غلیظ شدن شهد ،به اندازه نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو را اضافه کنید و صبر کنید تا 5 دقیقه ای بجوشد و قوام بیاید.

سپس قیسی ها را اضافه کنید تا بجوشد و بپزد. قیسی ها درون شیره خوشرنگ تر و تپل تر خواهند شد. بعد از پخته شدن قیسی ها حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا داخل خود ظرف خوب خنک شود. مربای آماده شده را داخل ظرف های در بسته و در یخچال قرار دهید.

  • ۶۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی