- دوشنبه ۱۶ دی ۹۸
- ۱۳:۰۱
مواد لازم برای پای آناناس
- آرد 150 گرم
- تخم مرغ سه عدد
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- پودر شکر و کره از هر کدام 125 گرم
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- آناناس حلقه ای سه عدد
- پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پای آناناس
کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا سفید و پوک شود و بعد وانیل را به آن اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و مخلوط کنید. آرد و نشاسته ذرت و یک قاشق پودر نارگیل را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. داخل قالب های پای را کاغذ گذاشته و قالب را از مواد پُر کنید و روی آن کمی پودرنارگیل پاشیده سپس حلقه های آناناس را نصف کرده و روی خمیر بچینید و در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و روی آن پودرقند بپاشید.
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
نکته
قالب های پای یک نفره از قالب های کیک یزدی کمی بزرگتر است و در لوازم قنادی به فروش می رسد.این پای را می توان در سایز های مختلف تهیه کرد.
نکات تکمیلی در مورد پای آناناس
پای آناناس جزو کیک و شیرینی پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پای آناناس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: ecook.rozblog
- کیک و شیرینی
- ۱۱۴