طرز تهیه پای آناناس

  • ۱۳:۰۱

مواد لازم برای پای آناناس

  • آرد 150 گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
  • پودر شکر و کره از هر کدام 125 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • آناناس حلقه ای سه عدد
  • پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری

شیرینی پای آناناس

طرز تهیه پای آناناس

کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا سفید و پوک شود و بعد وانیل را به آن اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و مخلوط کنید. آرد و نشاسته ذرت و یک قاشق پودر نارگیل را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. داخل قالب های پای را کاغذ گذاشته و قالب را از مواد پُر کنید و روی آن کمی پودرنارگیل پاشیده سپس حلقه های آناناس را نصف کرده و روی خمیر بچینید و در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و روی آن پودرقند بپاشید.

در لذت آشپزی همراه ما باشید.

نکته

قالب های پای یک نفره از قالب های کیک یزدی کمی بزرگتر است و در لوازم قنادی به فروش می رسد.این پای را می توان در سایز های مختلف تهیه کرد.

 

نکات تکمیلی در مورد پای آناناس

پای آناناس جزو کیک و شیرینی  پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پای آناناس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: ecook.rozblog

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی