- چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸
- ۰۹:۵۳
روش تهیه ژله رز سیب
میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا داخل ژله خیلی قشنگ میشه.
برای درست کردن رز سیب ابتدا سیب رو از وسط نصف کنید و با پوست خیلی نازک ورقه کنید. سعی کنید خیلی خیلی نازک برش بزنید…هر چی برشهاتون نازکتر باشه گلهاتون قشنگ تر در میاد!
حالا تو یه کاسه که بتونه بره داخل ماکروفر یک لیوان آب و یک قاشق شکر بریزید و بذارید تو ماکروفر تا جوش بیاد و شکر حل بشه.سیبها رو توی کاسه بریزید و 3 دقیقه دیگه تو ماکروفر بجوشونید. ( این کار رو میتونید روی گاز هم انجام بدین فقط سرعتتون کمتر میشه ). سیب ها رو بذارین تا خنک یشه .
حالا 5 تا 6 عدد از ورقه های سیب رو به شکل زیر کنار هم بچینید.
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
از طرفی که تو عکس زیر می بینین یعنی از سمت زیری ترین ورقه سیب آروم سیبها رو لوله کنید. اولین ورق رو کمی بالاتر از بقیه بگیرین که مرکز گل برجسته تر باشه. اینطوری گل زیباتر به نظر میرسه.
یه گل رز خوشگل بدست میارید که بعلت جوشیدن ورقه های سیب (و کمی چسبناک شدنشون ) دیگه نیاز به چیزی برای فیکس کردنش هم ندارید. وقتی گل آماده شد برای اینکه باز نشه داخل چیزی مثل قالب مافین بذارین.
می تونین پوست سیب رو بگیرین تا گلهاتون رنگ زرد بشه.
مواد لازم برای ژله رز سیب:
سیب : 3 عدد
آبلیمو : 4/1 پیمانه
شکر : 2 پیمانه
آب : 4 پیمانه
ژله آلوئه ورا: یک یا دو بسته بستگی به قالبتون داره.
ژله رنگی نصف بسته
بستنی وانیلی نصف لیوان
طرز تهیه ژله رز سیب :
بعد از آماده کردن رز سیب ها، ژله الوئه ورا درست میکنیم و کمی از آن را درون ظرف میریزیم و میگذاریم تا ببندد. وقتی بسته شد گل رز را برعکس روی ژله میگذاریم و چند قاشق ژله اطرافش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. این کار باعث میشه گل سر جاش محکم بشه و وقتی بقیه ژله رو میریزیم غوطه ور نشه.
وقتی بست بقیه ژله آلوئه ورا رو میریزیم. روی همه اینها یه ژله مات میریزیم که گلهامون نمود داشته باشه. من از ژله بستنی استفاده کردم. وقتی ژله مون بست میذاریم تو آب داغ و برمیگردونیم. یادتون نره ظرفتون رو چرب کنین.
نکته ها:
وقتی میخوایم گل رو درون ژله برعکس بذاریم بازم ممکنه باز بشه. یه کم ژله آلوده ورا رو با قاشق قطره قطره روی گل رز بریزین تا به لایه ها نفوذ کنه و بذارین تو یخچال. ژله بیرنگ ما بسته میشه و گل رزمون دیگه باز نمیشه.
اگر سیب قرمز رو پوست نگیرین یه گل زرد خواهید داشت با لبه های قرمز.
اگر میخواین گل رزتون رنگی باشه به شربتتون چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنین ، بعد سیب ها رو داخلش بریزین. رنگ آبی زدم. اگه دوست دارین گلهاتون رو با رنگای مختلف درست کنین، شربت رو در چند ظرف بریزین و به هر کدوم یه رنگ اضافه کنین.
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
منبع: تصویر زندگی