- چهارشنبه ۱ آبان ۹۸
- ۰۸:۵۴
مواد لازم برای ته چین مرغ در ماهیتابه
- سینه مرغ1 عدد
- برنج آب کش (زنده برداشته شود) 2 پیمانه
- تخم مرغ 2عدد
- ماست 2 فنجان
- آب مرغ 2فنجان
- دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه.
- پیاز1 عدد
- زعفران به میزان دلخواه
- کره 50 گرم
- روغن مایع1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و2 فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ در ماهیتابه
کشیدن فویل آلومینیومی بر روی قالب و یا قابلمه ته چین مرغ ، باعث بهتر و ملایم پخته شدن مرغ و برنج می گردد و همچنین عطر و مزه همه مواد از جمله زعفران و زرشک به خورد هم می روند و دیگر اینکه ته دیگ ته چین بسیار ملایم خواهد شد. اضافه کردن زرشک همراه تکه های مرغ در میان پلو طعمی بی نظیر به غذا می بخشد. سعی نمایید از کره برای تهیه ته چین مرغ استفاده نمایید. برای ته دیگ بهتر است از ماست استفاده کرده که مناسب ترین گزینه برای ته چین مرغ می باشد.
منبع : ashpaazi
- ۱۳۵