طرز تهیه پف فیل یا پاپ کورن طعم دار!

  • ۱۱:۵۸

پاپ کورن یکی از انواع خوراکی هایی است که خوردن آن هنگام تماشای تلویزیون خیلی می چسبد، پاپ کورن با طعم ها و مزه های مختلفی تهیه میشود و درست کردن آن بسیار ساده و سریع است.

 

مواد لازم:

  • روغن: 3 ق غ
  • دانه ذرت: یک سوم فنجان 
  •  کره: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر
  • نمک 

 

طرز تهیه:

ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود. ۳ تا ۴ دانه ذرت داخل روغن ریخته و درب قابلمه را ببندید اگر ذرت ها باز شدند یعنی روغن آماده شده پس باقی ذرت را داخل قابلمه بریزید و مرتب کنید تا روی هم قرار نگیرند. درب ظرف رو گذاشته و اجازه دهید تا ذرت ها باز شوند.

اگه میخواین کره رو هم اضافه کنین میتونین یه قابلمه تمیز برداشته و روی حرارت بذارین و بعد کره رو داخلش گرم کنین. اجازه بدین کره کمی قهوه ای بشه تا طعم بهتری به ذرتبده. بعد کره رو روی پاپ کورن ریخته و خوب هم بزنین تا بین همه اونا پخش بشه. در مرحله آخر نمک رو اضافه کرده تا پاپ کورن طعم دار بشه.

 

نکته:

  • اگه قبل از باز شدن ذرت ها داخل قابلمه نمک رو اضافه کنین، در حین باز شدن ذرت ها نمک بهتر باهاشون مخلوط میشه.
  • در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو هم آموزش میدیم…

 

ارزش غذایی پاپ کورن

  • 100 گرم از ذرت بوداده پخته شده:
  • 13 گرم پروتئین
  • 78 گرم کربوهیدرات
  • 5 گرم چربی
  • 15 گرم فیبر
  • 7 درصد ویتامین ب1 (تیامین)
  • 12 درصد ویتامین ب3 (نیاسین)
  • 387 کالری انرژی
  • 8 درصد ویتامین b6
  • 21 درصد روی
  • 13 درصد مس و 56 درصد منگنز
  • 18 درصد آهن
  • 36 درصد منیزیم
  • 36 درصد فسفر
  • 9 درصد پتاسیم
  • دارد.
  • ۱۵۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی