- دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸
- ۱۱:۵۸
پاپ کورن یکی از انواع خوراکی هایی است که خوردن آن هنگام تماشای تلویزیون خیلی می چسبد، پاپ کورن با طعم ها و مزه های مختلفی تهیه میشود و درست کردن آن بسیار ساده و سریع است.
مواد لازم:
- روغن: 3 ق غ
- دانه ذرت: یک سوم فنجان
- کره: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر
- نمک
طرز تهیه:
ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود. ۳ تا ۴ دانه ذرت داخل روغن ریخته و درب قابلمه را ببندید اگر ذرت ها باز شدند یعنی روغن آماده شده پس باقی ذرت را داخل قابلمه بریزید و مرتب کنید تا روی هم قرار نگیرند. درب ظرف رو گذاشته و اجازه دهید تا ذرت ها باز شوند.
اگه میخواین کره رو هم اضافه کنین میتونین یه قابلمه تمیز برداشته و روی حرارت بذارین و بعد کره رو داخلش گرم کنین. اجازه بدین کره کمی قهوه ای بشه تا طعم بهتری به ذرتبده. بعد کره رو روی پاپ کورن ریخته و خوب هم بزنین تا بین همه اونا پخش بشه. در مرحله آخر نمک رو اضافه کرده تا پاپ کورن طعم دار بشه.
نکته:
- اگه قبل از باز شدن ذرت ها داخل قابلمه نمک رو اضافه کنین، در حین باز شدن ذرت ها نمک بهتر باهاشون مخلوط میشه.
- در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو هم آموزش میدیم…
ارزش غذایی پاپ کورن
- 100 گرم از ذرت بوداده پخته شده:
- 13 گرم پروتئین
- 78 گرم کربوهیدرات
- 5 گرم چربی
- 15 گرم فیبر
- 7 درصد ویتامین ب1 (تیامین)
- 12 درصد ویتامین ب3 (نیاسین)
- 387 کالری انرژی
- 8 درصد ویتامین b6
- 21 درصد روی
- 13 درصد مس و 56 درصد منگنز
- 18 درصد آهن
- 36 درصد منیزیم
- 36 درصد فسفر
- 9 درصد پتاسیم
- دارد.
- ۱۵۱