طرز تهیه کلم پلو غذای اصیل و سنتی ایرانی

  • ۰۹:۵۷

مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر

برنج                                  3 پیمانه

گوشت چرخ کرده                  400 گرم

کلم خرد شده                     یک عدد کوچک

پیاز خرد شده                      یک عدد متوسط

نمک و ادویه                        به میزان لازم

روغن                                برای سرخ کردن

رب گوجه فرنگی                   2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

ابتدا کلم را خرد کرده و در یک ظرف با مقدار خیلی کمی آب بخار پز می کنیم

در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. 

مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود. برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.


منبع: کلوپ مادران

  • ۱۵۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی