آموزش درست کردن سوپ حریره

  • ۱۳:۵۸

آموزش درست کردن سوپ حریره

یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر 

مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره

است. چون حاوی آب و فیبر بسیاری می باشد.


مواد لازم برای سوپ حریره

گوشت بره :400 گرم

زردچوبه :1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه :1/5 قاشق چای خوری

پودر دارچین :1 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری

کره :2 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده :3/4 فنجان

پیاز سفید خرد شده :1 عدد

پیاز قرمز خرد شده :1 عدد

گشنیز تازه :1/2 فنجان

گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم

آب :7 فنجان

عدس :3/4 فنجان

نخود :425 گرم

ورمیشل :110 گرم

تخم مرغ زده شده :2 عدد

لیمو :1 عدد


طرز تهیه سوپ حریره

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .

سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم 2 ساعت بپزد.

10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.

تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم 1 دقیقه بپزد.


نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره

سوپ حریره جزو سوپ میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .

سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: فلشخور

  • ۹۵
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی