طرز تهیه شیر برنج فوق العاده

  • ۱۲:۴۷

شیر برنج یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ای است که می تواند یک صبحانه مقوی یا حتی یک وعده غذای کامل برای نهار و یا شام باشد. برای تهیه شیر برنج بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج:

  • شیر: 2 لیتر
  • خامه: 150 گرم
  • برنج: 200 گرم
  • شکر یا مربا: به میزان دلخواه
  • گلاب: نصف پیمانه

 

طرز تهیه شیر برنج :

برنج را از قبل شسته و برای دو ساعت در آب بخیسانید، حالا برنج را به همراه دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وکمی بپزد و نرم شود.

در این مرحله شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود.

در ادامه گلاب رابریزید و بعد از چند جوش،خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم.

 

نکات:

  • برای خوشمزه تر شدن شیر برنج ، خلال پسته و بادام را از شب قیبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.
  • با توجه به ذائقه و سلیقه تان میتوانید شیر برنج را با عسل و یا شکر سرو کنید.
  • در تبریز شیر برنج را با مربای گل محمدی که عطر و مزه فوق العاده ای دارد سرو میکنند.همچنین بعضی ها آن را با شیره انگور میل میکنند.
  • ۳۷۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی