- شنبه ۲۲ تیر ۹۸
- ۱۲:۴۷
شیر برنج یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ای است که می تواند یک صبحانه مقوی یا حتی یک وعده غذای کامل برای نهار و یا شام باشد. برای تهیه شیر برنج بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد.
مواد لازم برای تهیه شیر برنج:
- شیر: 2 لیتر
- خامه: 150 گرم
- برنج: 200 گرم
- شکر یا مربا: به میزان دلخواه
- گلاب: نصف پیمانه
طرز تهیه شیر برنج :
برنج را از قبل شسته و برای دو ساعت در آب بخیسانید، حالا برنج را به همراه دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وکمی بپزد و نرم شود.
در این مرحله شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود.
در ادامه گلاب رابریزید و بعد از چند جوش،خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم.
نکات:
- برای خوشمزه تر شدن شیر برنج ، خلال پسته و بادام را از شب قیبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.
- با توجه به ذائقه و سلیقه تان میتوانید شیر برنج را با عسل و یا شکر سرو کنید.
- در تبریز شیر برنج را با مربای گل محمدی که عطر و مزه فوق العاده ای دارد سرو میکنند.همچنین بعضی ها آن را با شیره انگور میل میکنند.
- ۳۷۲