طرز تهیه باقالی قاتق غذای لذیذ گیلانی

  • ۱۱:۴۵

باقالی قاتق یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار شمالی است که با باقالی، شوید، تخم مرغ و سیر تهیه میشود و طعم و عطر بسیار لذیذی دارد. این غذا علاوه بر طعم بی نظیری که دارد یک غذای گیاهی است و برای کسانی که رژیم دارند مناسب است.

موادلازم:

  1. باقالی خشک کشاورزی:۱۰۰ گرم
  2. شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  3. سیر: ۳ الی ۴ حبه
  4. تخم مرغ :۲ عدد
  5. روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  6. آب: ۲ لیوان
  7. زردچوبه-نمک- فلفل: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه باقالی قاتق:

ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. 

روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه

 را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ۲ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.

(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد.

 

نکات:

  1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد.
  2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
  3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. 
  4. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.

 

خواص شوید:

  1. شوید برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید است.
  2. شوید موجب درمان بی‌خوابی میشود.
  3. برای افزایش اشتها شوید مصرف کنید.
  4. خوردن شوید برای درمان سوءهاضمه مفید است.
  5. کاهش دهنده چربی خون از دیگر خواص شوید است.
  6. مهم ترین خاصیت شوید ضدسرطان بودن آن است.

 

  • ۱۴۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی