طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی

  • ۱۵:۳۳

میگو سوخاری یکی از انواع فست فودها است که طعم بی نظیری دارد ، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه میگو سوخاری بسیار لذیذ و آسان  است را یاد بگیرید.

 

مواد لازم میگو سوخاری:

  • سیر: ۳ حبه
  • سیب زمینی:۱ عدد 
  • میگو: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید و سوخاری: به میزان لازم
  • ادویه مخصوص میگو: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

 

روش درست کردن میگو سوخاری به سبک رستورانی:

ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید و داخل یک سبد بریزید تا آبش برود.

در این میان 3 حبه سیر و یک عدد پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس با هم مخلوط نمایید.

حالا آب لیمو، میگو و ادویه ها را به مخلوط پیاز و سیر افزوده و همه مواد را با دست زیر و رو کنید و مواد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا میگوها طعم دار شود.

تخم مرغ را در ظرفی جدا بشکنید. آرد سفید و آرد سوخاری را هم هر کدام جداگانه در ظرفی به همراه نمک و ادویه مخلوط کنید.

مخلوط میگوها را از یخچال بیرون بیاورید و هر میگو را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و بعد از آن در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

سیب زمینی را هم در کنار مواد سرخ کنید و بعد از سرخ شدن میگوها همراه با آن‌ها سرو کنید.

 

خواص مهم میگو:

  1. خوردن میگو موجب کاهش شدت درد قاعدگی میگردد.
  2. میگو برای سلامت پروستات مفید است.
  3. میگو موجب بهبود عملکرد تیروئید میشود.
  4. مصرف میگو سلامت استخوان ها را افزایش می دهد.
  • ۱۰۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی