- جمعه ۷ تیر ۹۸
- ۱۷:۰۵
گرانول نوعی خوراکی مقوی و خوشمزه است که با ترکیب جو، عسل ، کنجد و ... تهیه میشود و خوردن آن برای ورزشکاران و کودکان بسیار مفید است. گرانول انواع مختلفی دارد که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه گرانول بدام زمینی را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم.
مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی:
- جو ¼ پیمانه
- شکر قهوهای 2 قاشق سوپ خوری
- کره 2 قاشق سوپ خوری
- عسل 1 قاشق سوپ خوری
- شیره ذرت ¼ پیمانه
- کره بادام زمینی 3 پیمانه
- سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
- چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
- جوانه گندم برشته 2 پیمانه
- کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
- تکههای کوچک شکلات به مقدار لازم
- وانیل ½ قاشق سوپ خوری
- نمک 2 قاشق چای خوری
- اسپری روغن 1 عدد
طرز درست کردن گرانول کره بادام زمینی:
ابتدا سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و روی سطح آن را با اسپری چرب کنید، حالا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
جو را داخل سینی که با فویل پوشیده شده بریزید و پخش کنید سپس 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.
در این میان شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، نمک، وانیل، شکر قهوهای، کره و عسل را داخل قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در یک ظرف بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.
خواص جو:
- مصرف جو موجب کاهش وزن و لاغری میشود.
- جو موجب تقویت استخوان ها میشود.
- جو کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
- جو موجب سم زدایی بدن میشود .
- مصرف جو التهابات بدن را از بین میبرد.
- ۱۲۱