مارمالاد گیلاس

  • ۰۰:۴۱

طرز تهیه مارمالاد گیلاس
مارمالاد گیلاس یکی از مارمالادهای محبوب و دوست داشتنی است که علاوه بر سرو در وعده صبحانه برای تهیه دسر و تزیین شیرینی های خوشمزه هم به کار می رود.

درست کردن آن قدری وقت گیر است ، ولی در عین حال آسان و بسیار باصرفه است.

برای تهیه مارمالادگیلاس کافیست برگ و ساقه گیلاس ها را خوب تمیز می کنید و بعد آنها را بشویید.بعد از اینکه آب آن کشیده شد هسته آن را در بیاورید و با گوشت کوب و یا هر وسیله دیگری له کنید و روی آنها شکر بپاشید و بگذارید تا چند ساعت بماند و شکر داخل آن حل شود. سپس گیلاس ها را روی حرارت گذاشته و می گذاریم مارمالاد بپزد و آب آن تبخیر شود.

در اواخر طبخ ژلاتین را در کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد بریزید و پس از چند جوش مارمالاد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. حتما قبل ازبرداشتن مارمالاد ازروی حرارت کف آن رابگیرید .مارمالاد را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مارمالاد لعاب دار نباید بعد مانند عسل کش بیاید بلکه باید پس ازخنک شدن ببندد.

  • ۹۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی