آموزش کامل درست کردن کیک یزدی

  • ۱۰:۲۶

 کیک یزدی

“کیک یزدی” یا همان کیک فنجانی با دستور پختی ساده مزه ای عالی دارد که حتی افرادی که علاقه به خوردن کیک های دیگر ندارند آن را امتحان می کنند.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

تخم مرغ : 2 عدد

آرد : 1٫5 لیوان

شکر : 2/3 لیوان

شیر : نصف لیوان

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 2/3 لیوان

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

پودر هل ¼ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده : به اندازه دلخواه

 


طرز تهیه کیک یزدی :

برای شروع ابتدا شیر را بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید . بعد آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.

فر را هم با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بشکنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شوند . در حین هم زدن شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

سپس شیر خنک شده را به همراه روغن مایع و گلاب به مواد اضافه کنید و خوب با همزن برقی مواد را مخلوط کنید. در حین همزدن مایه کیک ،آرد را نیز به تدریج به آنها اضافه کنید

و با همزن خوب هم بزنید تا ذرات آرد در مایه گلوله نشود و مایه یکدست و منسجمی بدست بیاید. بعد از مخلوط شدن آرد زعفران را به همراه بکینگ پودر و پودر هل به بقیه مواد

اضافه کنید و مجددا مواد را با همزن هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند و کیک یکدستی به وجود بیاید.

قالب های کیک را با کپسول های کاغذی بپوشانید و بدون چرب کردن در سینی فر بچینید و دو سوم حجم قالب ها را با قاشق یا ملاقه از مایع کیک یزدی پر کنید. بعد سینی را

داخل فر قرار دهید تا به مدت یک ربع کیک ها پخته و طلایی شوند. مایه کیک را باید سریعا داخل فر قرار دهید و نگذارید فاصله ای بیفتد چون باعث میشود در هنگام پخت اطراف

کیک بپرد و پف کند ولی وسط آن پف نکند.

همچنین نباید در هنگام پختن کیک ،در فر را چند مرتبه باز و بسته کنید. پس برای پخت یک کیک خوب باید حتما به این نکات دقت کنید.

کیک های پخته شده را از فر بیرون بیارید و اجازه دهید تا کیک یزدی ها کمی خنک شوند و بعد در ظرف مورد نظرتان بچینید.

در صورت تمایل برای تزیین کیک پیش از پخت میتوانید مقداری کنجد و یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید.

 

نکاتی که ممکن است باعث پف نکردن کیک یزدی شوند:

امکان دارد اندازه گیری هایتان دقیق نبوده باشد.مدت زمان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.ترتیب افزودن مواد را در هنگام مخلوط

کردن رعایت نکرده باشید.کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است و با محیط هم دما نشده باشند.بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.میزان روغن مورد استفاده

بسیار زیاد بوده است.اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.قالب کیک یزدی را نباید چرب کنید. زیرا در حرارت بالا چربی وارد بافت کیک می شود و پف کیک را می خواباند.

پس حتما از قالب های نچسب برای تهیه کیک یزدی استفاده کنید.قالب کیکی که قبلا استفاده کردیم رو باید یک بار دیگر بشوییم و خوب خشکش کنیم تا هیچ اثری از چربی روی

آن باقی نمانده باشد.اگر در هنگام پختن کیک در فر را چندین بار باز و بسته کنید یا آن را خیلی زودتر از اتمام پخت کیک باز کنید وسط کیک شما پف نخواهد کرد.اگر مدت زمان بین

آماده سازی مایه کیک و پخت آن بسیار زیاد باشد اطراف کیک شما پف کرده اما وسط آن پف نمیکند.

منبع: مدیوم

  • ۲۴۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی