طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی

  • ۱۴:۵۹

در این روزهای گرم تابستان خوردن دسر خنک و خوشمزه کمپوت گیلاس بسیار لذت بخش است. اما این که چه راهکار‌هایی کمپوت گیلاس شما را خوش طعم‌تر می‌کند را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم :

  • شکر: یک کیلوگرم 
  • گیلاس رسیده و سالم: دو کیلوگرم
  • آب: چهار لیتر 

 

روش تهیه کمپوت گیلاس:

ابتدا ساقه و برگ های گیلاس ها را بگیرید و آن ها را خوب بشویید ، سپس کنار بگذارید تا آب آن کاملا برود.

حالا شیشه هایی با درب فلزی آماده کرده و خوب تمیزشان کنید ، سپس گیلاس‌ها را به مقدار یکسان داخل شیشه‌ها بریزید و کمی از بالای شیشه خالی بگذارید. 

در ادامه شکر را روی گیلاس ها بریزید و تکان دهید تا شکر به طور یکنواختی در ظرف‌ها پخش شود.

حالا شیشه‌ها را با آب جوش پر کنید و درب آن ها را ببندید و داخل قابلمه ای حاوی آب در حال جوش قرار دهید.

اجازه دهید تا شیشه های گیلاس برای یک ربع داخل آب بجوشد، سپس حرارت خاموش کرده و درب شیشه‌ها را محکم‌تر کنید. آن‌ها را وارونه بر روی زمین قرار دهید تا اگر هوایی وجود دارد، خارج گردد.

بر روی شیشه‌های کمپوت گیلاس خود پتو کشانده و اجازه دهید تا به آرامی خنک شوند.

حالا که شیشه‌های کمپوت خانگی شما خنک شدند، آن‌ها را داخل محیطی تاریک و خنک مانند یخچال نگه داری کنید.

 

نکات:

  • برای پخت کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس نیاز به زمان کم تری است.
  • مقدار شکر مصرفی در کمپوت نسبت به مربا کم‌تر است.
  • به علت عدم استفاده از مواد نگه دارنده در تهیه کمپوت خانگی نمی‌توان بیش از یک هفته آن را در یخچال نگه داری کرد. جهت نگه داری در مدت زمان طولانی حتما از روش کنسرو کردن بهره ببرید.
  • ۱۰۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی