طرز تهیه سس بشامل

  • ۱۴:۲۸

طرز تهیه سس بشامل

برای تهیه سس بشامل، کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید.

هنگامی که داغ شد، پیاز رنده شده را درون آن بریزید تا پیازها خوب سرخ شوند.


حرارت را کم کنید و شیر را آرام آرام اضافه کنید.

و مرتب هم بزنید تا سس بجوش بیاید و کمی غلیظ شود.

سپس عصاره مرغ را در 2 الی 3 قاشق آب جوش حل کنید و درون سس بریزید. 

آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. 

سپس می توانید از آن برای انواع غذاها استفاده کنید.


مواد لازم:

کره: 100 گرم

شیر: 2 پیمانه

آرد سفید: 5 قاشق سوپ خوری

عصاره مرغ: 1 عدد

پیاز ریز رنده شده: 4 قاشق

نمک و فلفل: به مقدار لازم

منبع: ویرگول

  • ۸۶
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی