طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی

  • ۰۹:۲۷

رشته پلو معمولا به کوفته قلقلی ، پیاز داغ و کشمش تهیه میشود اما اگر نمیتوانید بخورید نگران نباشید چون ما در این مطلب قصد داریم یم نوع رشته پلوی متفاوت با سینه مرغ را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم که طعم بسیار خوبی دارد.

 

 

مواد لازم برای رشته پلو با مرغ:

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • رشته پلویی: 3 پیمانه
  • برنج: 3 پیمانه
  • پیاز : 1 عدد
  • کشمش: 1 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 2 ق س
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه رشته پلو با مرغ:

برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ برنج را از یکی دو ساعت قبل شسته و بخیسانید.

در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید سپس با مقداری روغن سرخ کنید، بعد از اینکه پیاز تقریبا طلایی شد ادویه و نمک را بریزید و مجدد تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

در این مرحله سینه مرغ خرد شده را افزوده و با پیاز و ادویه تفت دهید تا سرخ شود، حالا 1 پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت ساعت بپزد.

مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

سپس برنج را به آن افزوده و 5 دقیقه پیش از آبکشی 2 پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.

بقیه رشته را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.

بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.

سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد. سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.

 

مهم ترین خواص کشمش:

  1. کشمش به هضمِ غذا کمک میکند.
  2. کشمش موجب کنترل فشار خون بالا و کاهش خطر بروز سکته‌ی مغزی میشود.
  3. خوردن کشمش می تواند به کنترل دیابت کمک کند.
  4. مصرف کشمش به پیشگیری از سرطان کمک میکند.
  • ۱۱۷
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی