نکاتی درباره نگهداری نان لواش

  • ۱۲:۰۶

نان لواش نان ترد و نازکی است و یکی از انواع نان هاست که در ایران پخت میشود و  ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.نان لواش را بر روی ساچ و یا یک تابه نسوز هم میتوان به راحتی پخت.

  • ۸۸

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • ۱۱:۴۸

طرز تهیه بادمجان شکم پر

 

این غذا از گوشت چرخ شده و سبزیجاتی مانند کدو، فلفل دلمه ای و پیاز تهیه و با سسی مخصوص به نام سس ماست سرو می شود.

ترکیه یکی از کشورهای اسلامی محسوب می شود، در نتیجه آداب و رسوم غذایی مردم این کشور هم با قوانین اسلامی بیشتر مطابقت دارد. نان جزو ثابت یک سفره ترکیه ای است به طوری که اگر غذایی برنجی هم بخورند در کنارش از نان استفاده می کنند.

  • ۱۱۵